2a divisió A

El Peralada celebra la permanència amb victòria (0-3)

De mèrit. Els xampanyers guanyen al camp del segon classificat, el Vila-real B, gràcies a una diana de Soni i un doblet de Pedro Porro

Els resultats de la resta de la jornada li han donat al Peralada la permanència matemàtica abans de començar el partit al camp del Vila-real B. Sense res en joc els xampanyers han pogut disfrutar molt més d’un partidàs amb el filial groguet com a dominador però ple d’ocasions de gol per part dels dos equips.

El Vila-real B ha començat molt millor que el Peralada però ha desaprofitat les clares ocasions que ha tingut. Els de Chicho han anat de menys a més i han tingut grans ocasions com un xut de falta d’Álamo que s’ha estavellat a la creueta, tot i que la iniciativa del partit sempre l’han tingut els locals.

En la segona part el guió ha continuat igual fins que el Peralada ha aprofitat una de les poques errades en la sortida de pilota del Vila-real B. Soni l’ha recuperat a tres quarts de camp i des de la frontal ha etzibat un xut sec que ha entrat ajustat al pal. El gol ha deixat els locals tocats i Pedro Porro ho ha aprofitat per marcar el 0-2 amb un golàs des de gairebé el mig del camp. El juvenil ha posat el colofó al partit fent el 0-3 en el 90’ després d’una acció individual brillant de Soni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)