Adeu amb empat

3a divisió. El Vilassar s’acomiada de la categoria fregant el triomf, ja que David Jiménez va fer el gol de la igualada a quatre minuts del final

VILASSAR 2 EUROPA 2

VILASSAR:Danko, Marc Molina (Seku, 86’), Oumar, Borges, Pep, Ivan, Soufiane (Arnau, 76’), Nando, Èric Jiménez, Fran i Ali (Ricky, 55’).EUROPA:Tomás; Ruben Canelada, Guillén, Alberto, Damià (Ferran Esteve, 82’); Uri, Josa (Varona, 62’); David Jiménez, Prat, De la Torre (Alieu, 82’); i Raíllo.GOLS:0-1 (32’) David Jiménez. 1-1 (40’) Soufiane. 2-1 (48’) Èric Jiménez. 2-2 (88’) David Jiménez.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:Als locals Ivan i Èric Jiménez.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Municipal Xevi Ramón.COMENTARI:No va canviar res a efectes classificatoris –per això el partit entre el Vilassar i l’Europa es va jugar ahir i no en la jornada concentrada d’avui–, però el partit que van disputar els dos equips va ser prou entretingut. El Vilassar va estar a punt de donar-li una alegria a la seva afició i al seu entrenador, Manel Moya, que deixa el club amb una victòria, però David Jiménez, a quatre minuts per acabar, va evitar-ho. Els graciencs es van avançar amb un gran xut del mateix Jiménez, però Soufiane va rebre en una desmarcada i va definir amb classe davant Tomás. Èric Jiménez va acabar de capgirar el marcador culminant un contraatac i, amb els locals tancats, David Jiménez va establir el repartiment de punts.