2a divisió A

El Llagostera jugarà la promoció de permanència

D’infart. L’Olot empata en el minut 90 contra l’Elx (2-2) i aconsegueix la permanència a costa del Llagostera, que ha empatat al camp de l’Hércules (2-2)

El Llagostera haurà de jugar la promoció de permanència per salvar la categoria després de no passar de l’empat en el partit al camp de l’Hèrcules (2-2). Com era de preveure tot s’ha decidit en un final agònic, i és que l’Olot perdia en el minut 90 contra l’Elx però s’ha acabat salvant gràcies a un gol de Barnils en el temps de descompte que ha servit per empatar el partit (2-2). Les derrotes de l’Atlètic Saguntí (0-1) contra el Cornellà i del Formentera (3-0) a Peralada han evitat mals majors pels dos equips de la demarcació gironina, ja que han evitat el descens directe sense la necessitat d’haver de guanyar el partit.

Els tres possibles rivals del Llagostera en la promoció de permanència son el Coruxo (grup 1), l’Izarra (grup 2) i el Mèrida (grup 4). El sorteig es celebrarà avui a la seu de la RFEF i també servirà per decidir l’ordre dels partits de la promoció.