Nàstic

Derrota imperdonable del Nàstic a Sevilla (1-0)

2a divisió A. L’equip grana, sense ànima ni actitud, cau contra un rival descendit, i Nano Rivas serà molt probablement destituït

El Nàstic ha perdut de manera imperdonable i incomprensible al camp d’un Sevilla Atlético descendit des de fa dues setmanes i ple de juvenils (1-0). Nano Rivas serà molt probablement destituït i l’equip grana jugarà sense marge d’error les tres últimes jornades, ja que la victòria del Còrdova a Vallecas el deixa a un sol punt de les places de descens. La Cultural Leonesa, rival directe, i l’Osca i el Rayo Vallecano, els dos primers classificats, són els dos últims rivals dels grana.

El Nàstic no ha demostrat en cap moment que s’hi jugava la vida i ha permès que el Sevilla Atlético fes el seu partit i portés la iniciativa en moltes fases. En la primera meitat, les ocasions han estat repartides, amb un xut al pal de Dumitru en la més clara dels visitants. En la segona meitat, s’ha fet molt evident la impotència del Nàstic, mentre que el Sevilla Atlético, més posat en el partit, ha fet el gol de la victòria en una excel·lent contracop conduït per Pozo i conclòs per Lara (66’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)