Girona

Apostes al pit

Madur. El Girona enllesteix un acord amb l’empresa de joc per internet Marathonbet per al patrocini principal

El Girona resoldrà per a la segona temporada a primera divisió el buit de patrocini principal que ha viscut durant l’estrena. El club, que no va veure prou interessant cap de les propostes que li havien arribat durant l’estrena a l’elit, fa mesos que treballava en un acord pensant en la pròxima temporada, i ja el té enllestit. El lligam, segons va anunciar Esport3, serà amb Marathonbet, una casa d’apostes per internet que ha patrocinat les dues últimes temporades el Màlaga, que acaba de baixar.

Marathonbet és una empresa de joc en línia que funciona des del 1997 i que té acords de patrocini amb el Manchester United i l’Hibernian escocès. El gener del 2016, va obtenir la llicència a l’Estat espanyol, i al cap de mig any va firmar un acord amb el Màlaga. Convertit en patrocinador principal, Marathonbet pagava un fix d’un milió d’euros i diversos variables, que feien enfilar la xifra total fins a un màxim d’1,5 milions per temporada. L’acord expirava aquesta temporada, en què el Màlaga ha perdut la categoria.

Tenir un patrocinador principal que oferís una xifra de diners significativa, molt lluny dels que havia tingut a segona A, era una prioritat del club amb vista a la segona temporada a la màxima categoria. El Girona va començar l’experiència a primera sense publicitat al pit. I al febrer, coincidit amb la visita al Camp Nou i assumint que ja no tindria cap patrocinador fins a final de curs, va estrenar el lema Orgull gironí, que ja va quedar fixat. Contra el Barça, el club també va dissenyar una samarreta especial per al partit de la primera volta, amb el lema #Històr1a i la inscripció dels socis més veterans. Orgull gironí –el vencedor d’una enquesta al febrer per triar el lema de la part interior del coll de la samarreta la temporada vinent– ha enganxat i el club preveu fer-li lloc.

PRIMER A PRIMERA

El Girona omplirà el buit a la samarreta, cobert els últims mesos amb ‘Orgull gironí’

DUES TEMPORADES

Marathonbet pagava gairebé 1,5 milions d’euros per curs al Màlaga pel patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)