Territorial

Subies, confirmat com a vicepresident

Serà la mà dreta de Rubiales. El màxim dirigent del futbol català serà l’encarregat de l’àrea econòmica de la FEF i l’advocat tortosí Andreu Camps també serà un home fort del nou president: ocuparà la secretaria general

El futbol català tindrà molt de pes en la nova junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (FEF). Luis Rubiales, el flamant president del màxim òrgan del futbol estatal, que va guanyar les eleccions del passat 17 de maig gràcies en part al suport del futbol català, va reunir-se ahir per primera vegada amb la seva nova junta directiva i va confirmar els càrrecs. Tal com estava previst, el president de la federació catalana, Andreu Subies, serà la mà dreta de Rubiales, ja que ocuparà la vicepresidència primera i s’encarregarà de la parcel·la econòmica. El dirigent lleidatà, però, no serà l’única figura de pes catalana dins del nou organigrama de la federació espanyola, ja que el secretari general serà Andreu Camps. L’advocat tortosí, director del màster de dret esportiu a l’INEFC i membre del Tribunal Administratiu de l’Esport fins al juliol de l’any passat, ocuparà un càrrec de la màxima confiança de Rubiales.

Nou president del CTA

Un altre dels canvis destacats que es van aprovar en la reunió celebrada ahir al migdia a Las Rozas és el relleu al capdavant del Comitè Tècnic d’Àrbitres. Luis Rubiales va fulminar Victoriano Sánchez Arminio, que estava en el càrrec des del 1993 i, en el seu lloc, ha nomenat l’exàrbitre madrileny Carlos Velasco Carballo. D’altra banda, la nova junta directiva de la FEF va aprovar dur a terme una auditoria externa que revisi els comptes de l’òrgan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)