Nàstic

“A qui vegi el partit se li esvairan els dubtes”

Nàstic. La plantilla grana nega que el resultat del duel d’Osca estigués arreglat, tot i que la LFP l’investiga perquè es van detectar moviments de diners fora del normal a les cases d’apostes

Els finals de temporada són terreny adobat per a les suspicàcies, amb equips que no s’hi juguen res i d’altres als quals els va la vida, i resultats que no s’expliquen per la lògica classificatòria de tota la temporada sinó per la diferent transcendència que per als dos rivals tenen els punts en joc. I, amb les cases d’apostes pel mig, la polèmica pot estar servida. Diumenge, mentre es disputava el partit entre l’Osca, que ja havia aconseguit l’ascens, i el Nàstic, amb la permanència en joc, es van detectar moviments de diners fora del normal apostant pel 0-0 al descans i pel 0-1 al final del partit a favor dels tarragonins, que són els resultats que es van acabar produint. Quan se’n van adonar, grans operadors d’apostes d’arreu del món van bloquejar el partit.

La plantilla del Nàstic va sortir al pas de les sospites i, en boca del seu migcampista Javi Matilla, que va jugar els 90 minuts a El Alcoraz, va negar categòricament ahir que el partit estigués arreglat: “Sobre el camp es va veure que ells anaven amb la inèrcia que portaven de la lliga, no es van deixar anar i tenien ganes de celebrar l’ascens amb la seva gent en un camp ple, que és motivació suficient encara que no tinguin l’objectiu dels punts. Ells van ser molt intensos i nosaltres vam haver de donar el màxim per guanyar, no va ser gens fàcil. Va ser un partit molt disputat i a qui el vegi se li esvairan els dubtes.” A Osca, el director general del club aragonès, Josete Ortas, també va ser clar: “No tenim res a dir, el club n’està al marge i serem els primers que mirarem de perseguir-ho.” L’Osca, que no va començar a preparar el partit fins divendres després de celebrar l’ascens, va jugar amb una gran majoria de titulars habituals en l’onze i va tenir alguna ocasió abans del gol del Nàstic, marcat per Uche en el minut 72.

Federbet, l’organisme internacional que controla els moviments de diners inhabituals en les apostes, admet que el partit és sospitós –xifra en uns deu milions d’euros els guanys totals dels que hi van participar– i la mateixa LFP s’ha mostrat preocupada. Admet que després d’haver vist el partit descarta una actuació col·lectiva, i que en el partit no es veu cap comportament individual estrany, però igualment estudia denunciar-ho a la policia perquè ho investigui. Seguint el protocol, es demanaria informació a la direcció general del Joc, que és l’organisme que ha de detectar si hi ha anomalies.

MATILLA, TRANQUIL

“Ells van jugar molt intensos i vam haver de donar el màxim per guanyar”

Les entrades del Nàstic-Rayo es van exhaurint

Després de derrotar la Cultural Leonesa i l’Osca, el Nàstic necessita, en l’últim partit de lliga, la tercera victòria seguida per assegurar-se la permanència. Dissabte, en l’horari unificat de dos quarts de nou del vespre, rebrà el Rayo Vallecano en un partit en què es preveu la millor entrada de la temporada al Nou Estadi. El club grana, que ofereix a tots els socis la possibilitat de retirar gratuïtament dues entrades de la zona del camp on estiguin abonats fins a esgotar les entrades disponibles, va informar que ahir ja s’havien exhaurit totes les localitats de tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)