2a divisió A

La LFP no hi veu res de sospitós a l’Osca-Nàstic

Polèmica. El partit està sent investigat per l’alt volum de diners que van moure les cases d’apostes procedents d’Ucraïna i Àsia i la lliga ho posa en mans de la policia

La lliga de futbol professional ha emès un comunicat indicant que a nivell esportiu no hi veu res de sospitós en la victòria del Nàstic al camp de l’Osca del passat cap de setmana. La LFP, però, també indica que “seguint el protocol establert per la direcció d’integritat i seguretat s’ha procedit a denunciar els fets al servei de control dels jocs d’atzar de la policia nacional per si poden ser delictius.”

El comunicat de la lliga arriba 24 hores després que es conegués que el partit havia generat sospites per l’alt volum de diners que es movien fins al punt que una trentena de les principals cases d’apostes l’havien retirat per si estava arreglat. Una hora i mitja abans del duel ja hi havia uns moviments inhabituals al món de les apostes, advocant pel 0-0 al descans i la posterior victòria del Nàstic al camp del líder. Els càlculs apunten que els apostadors s’haurien embutxacat uns deu milions d’euros. Des del club tarragoní van negar qualsevol acord per arreglar el partit, recordant que els va costar molt de guanyar malgrat que els locals ja havien pujat i no s’hi jugaven res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)