Reus

Punt final al camp d’un rival que se la juga

Reus. L’equip roig-i-negre vol vèncer per igualar la puntuació del curs passat, però l’Alcorcón necessita l’empat per salvar-se

El Reus tanca avui una temporada en què, tot i que aspirava a objectius més ambiciosos, pot donar per bona la permanència, obtinguda de manera matemàtica amb tres jornades de marge. Des que la va aconseguir, l’equip d’Aritz López Garai ha perdut els dos partits disputats, tots dos contra equips que necessitaven els punts, al camp del Granada (1-0) i a casa contra el Còrdova (1-2). Avui, per tant, mirarà d’aconseguir la victòria per acabar amb millor gust de boca, per no encadenar tres derrotes per primera vegada en tota la temporada i per igualar els 55 punts amb què va cloure la campanya passada. L’onzè lloc del curs passat, en canvi, és inabastable. El Reus, però, no ho tindrà gens fàcil, ja que l’Alcorcón necessita puntuar per assegurar la permanència. Els madrilenys, que tenen dos punts de marge respecte a la zona de descens i el goal average favorable amb l’Almeria i el Nàstic –els equips amb què pot acabar igualat a punts si empata–, és l’únic implicat en la lluita per no baixar que en fa prou amb un punt.

LA FRASE

Aquest any hem fet un camí molt bonic que volem acabar competint al màxim i amb una victòria
Aritz López Garai
entrenador del reus

Set baixes entre sancions i lesions

El Reus no ha tingut sort amb les baixes en la recta final del campionat i avui, en l’últim partit, en té set, que afecten sobretot la línia defensiva i el mig del camp. Juan Domínguez i Jesús Olmo són baixa per sanció i David Querol, Migue, Campins, Pablo Íñiguez i Àlex Carbonell, per lesió. El portuguès Ricardo Vaz, recuperat de la lesió que l’ha tingut uns quants mesos de baixa, entrarà en la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)