1a femenina

La rúbrica necessària

Copa de la Reina. Després d’acabar la lliga segon i de quedar a mig camí en la Champions, el Barça vol vèncer l’Atlético per tancar el curs amb un títol

El Barça disputa avui a Mèrida (20.30 h) la final de la copa, una bona oportunitat per tancar amb un títol una temporada que va començar amb la consecució de la copa Catalunya, però en què va quedar a mig camí en la Champions i va acabar la lliga en la segona posició, a un punt del campió, l’Atlético, precisament el rival d’avui. “Arribem amb moltes ganes i il·lusió, que estan molt per sobre del cansament acumulat. Hem d’afrontar el partit amb la tranquil·litat necessària per fer-ho bé”, afirma el tècnic, Fran Sánchez. A la plantilla li sobren motius per voler el títol, tal i com diu Vicky Losada: “Aquest club vol èxits i quan portes aquest escut qualsevol final o trofeu motiva. Sempre és una competició molt bonica, som les vigents campiones i volem que es quedi a Barcelona. Hi anem al cent per cent.”

La final de la temporada passada també la van jugar el Barça i l’Atlético i el resultat va ser molt favorable a les blaugrana (4-1). Aquest any s’espera més igualtat, sobretot pels precedents de la lliga: 1-1 tant a Madrid com a Barcelona. “Els detalls poden desnivellar la balança. Els dos partits que hem jugat han estat igualats, de domini altern”, diu Sánchez.

Per a Laura Ràfols

Tant Vicky Losada com Fran Sánchez admeten que els faria molta il·lusió veure la portera Laura Ràfols, que acaba d’anunciar que al final d’aquesta temporada penja els guants, aixecant la copa.

Aquest club vol èxits i quan portes aquest escut qualsevol final o trofeu motiva
Vicky Losada
jugadora del barça
Els detalls poden desnivellar la balança. Els dos partits que hem jugat han estat igualats
Fran Sánchez
entrenador del BARÇA
La final és una repetició de la de l’any passat, que va acabar amb la clara victòria del Barça (4-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)