Reus

Un final de curs enterbolit

Nova derrota. El Reus acomiada la lliga encadenant la tercera ensopegada per primera vegada en tot el curs

alcorcón 3 reus 0

ALCORCÓN:Casto, David Fernández, Bellvís, Laure, Esteban Burgos, Nono (Kadir, 74’), Toribio, Albert Dorca, Bruno Gama (Jonathan Pereira, 88’), Álvaro Peña (Mateo García, 80’) i Álvaro Giménez.REUS:Edgar Badia, Miramón, Atienza, Tito Ortiz, Álex Menéndez, Guzzo, Vitor Silva (Lekic, 46’), Fran Carbia (Juan Cámara, 55’), David Haro (Vaz, 82’), Gus Ledes i Edgar Hernández.GOLS:1-0 (8’) Álvaro Giménez. 2-0 (30’) Bruno Gama. 3-0 (82’) Álvaro Giménez.ÀRBITRE:Pérez Pallas.T.G.:als locals Nono (24’) i Álvaro Giménez (45’); als visitants Guzzo (51’), Edgar Hernández (68’) i Vaz (87’).T.V.:cap.PÚBLIC:3.073 espectadors a l’estadi de Santo Domingo.

El Reus va acomiadar la lliga encadenant, per primera vegada en tot el curs, la tercera derrota. Els jugadors dirigits per Aritz López Garai no van poder fer res per aturar un Alcorcón més necessitat i, per conseqüent, més intens damunt de la gespa (3-0).

Els primers minuts van ser elèctrics. I és que els madrilenys buscaven amb insistència l’àrea roig-i-negra per fer un gol matiner i deixar de banda l’ansietat –amb un punt, els locals salvaven la categoria de manera matemàtica.

De seguida, l’Alcorcón va trobar el premi del gol en la sortida d’un córner. El garrotxí Dorca va rematar al vèrtex de l’àrea petita i Álvaro Giménez hi va posar el pit per desviar l’esfèrica i enganyar Edgar Badia (8’). El Reus va intentar respondre al cop un minut més tard quan Edgar Hernández va deixar amb el cap una pilota morta a Carbia, però l’extrem va rematar als núvols.

Just a la mitja hora de joc, Bruno Gama va superar un Carbia tou amb una retallada dins de l’àrea i el mateix migcampista va treure’s de la màniga un xut creuat lluny de l’abast de Badia.

En la segona meitat, el Reus va intentar imposar el ritme a còpia de possessió. En el 55’, una centrada de Miramón va acabar al fons de la porteria de Casto després que Lekic rematés amb el cap i Edgar Hernández, al segon pal, marqués a porta buida. El col·legiat va anul·lar la diana per un suposat fora de joc de l’atacant de Gavà. Els reusencs van insistir fins els darrers minuts i van tancar el rival en la seva pròpia àrea, però va ser l’Alcorcón, a través d’Álvaro Giménez, l’equip que va fer el gol que sentenciava els de López Garai.

El Reus ha acabat la lliga amb 52 punts, tres menys que en el seu primer curs a 2a A