Nàstic

El capità grana tanca una etapa de cinc anys

Nàstic. Xavi Molina, l’únic tarragoní de la plantilla, no ha acceptat l’oferta de renovació per tres temporades que li havia fet el club

Xavi Molina no continuarà al Nàstic. El club grana perd un dels futbolistes més identificats, capità, únic tarragoní i, amb Jean Luc, el que ha estat més temps a la plantilla. Molina tanca una etapa en què ha estat titular habitual –sobretot a l’eix de la defensa, però també al mig del camp– en cinc cursos intensos, amb la decepció de Llagostera en el primer, l’ascens a segona A en el segon, la lluita per pujar a primera en el tercer i les salvacions patides en els dos últims.

El Nàstic va explicar que havia ofert la renovació per tres temporades al canongí, que ha preferit acceptar una proposta de l’estranger. “Sempre he intentat donar el màxim de mi per aquest escut, només espero haver estat a l’altura. Ha estat una decisió molt complicada”, explica el futbolista, “amb l’ànima trencada”, en un missatge de comiat a les xarxes socials. Molina, de 31 anys, ha jugat 167 partits de lliga amb el Nàstic i ha marcat 9 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)