2a divisió FEF

Carles Mas i Pedro renoven un curs més amb l’Olot

2a divisió B. Els de la Garrotxa s’asseguren la continuïtat de l’excentral del Girona i del mitjapunta, dos futbolistes importants en els esquemes del tècnic Raúl Garrido

L’Olot acaba d’informar que Carles Mas i Pedro del Campo continuaran vestint la samarreta vermella la temporada vinent. Els dos jugadors, homes clau per a Raúl Garrido, incrementen la llista dels futbolistes del curs passat que es mantindran en la plantilla de la temporada 2018/19. El central Carles Mas ha disputat 35 partits i ha acumulat 3.002 minuts de joc des del perfil esquerre de l’eix de la defensa mentre que el mitjapunta Pedro del Campo ha disputat 29 partits (1.595 minuts) en el que era tot just la seva primera campanya a segona B.

Amb aquestes dues renovacions, Garrido ja té disset jugadors en la seva plantilla comptant els juvenils Aspar i Arumí, i el flamant fitxatge, Alan Baró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)