Girona

Onésimo s’integrarà al cos tècnic del Girona

Eusebio Sacristán va anunciar ahir que arribarà a Girona acompanyat de moment de dos tècnics de la seva confiança, que no seran els únics que aterraran a Montilivi amb el tècnic de La Seca. Un d’ells ja té molt de recorregut en el futbol espanyol perquè és Onésimo Sánchez, exjugador del Valladolid, el Barça, el Cadis, el Rayo Vallecano i el Sevilla, que també s’ha forjat una carrera a les banquetes com a entrenador del Valladolid, l’Osca, el Múrcia i el Toledo.

Onésimo, que també ha col·laborat en els últims anys en diversos mitjans de ràdio i televisió com a comentarista, va coincidir amb Eusebio al Valladolid (1986/87) i posteriorment també al Barça (1989/90) en una plantilla en la qual també hi havia Delfí Geli. Aquella temporada Eusebio va jugar 36 partits; Onésimo, dos, i Geli, un. Eusebio Sacristán delegarà les funcions de segon en Onésimo però també en Juan Carlos Andrés, un tècnic gallec al qual ja es va endur en la seva etapa en la Real Sociedad.

El cos tècnic del Girona encara està pendent d’uns últims retocs. Cobert el lloc de Jordi Guerrero, encara no és clar qui ocuparà el buit que deixa Jordi Balcells en el càrrec de preparador físic. Pendent d’aquest tercer element i sense tancar les portes a un quart (analista?), el que sí que es mantindrà en l’estructura tècnica és l’entrenador de porters, Omar Harrak.

CURS 1989/90

Va coincidir amb Eusebio al Barça en una plantilla en què també hi havia Delfí Geli
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)