Girona

GERARD GUMBAU

MIGCAMPISTA DEL LEGANÉS

“És un gran entrenador per al Girona”

“És el tècnic que em va ajudar a créixer en el futbol professional, va confiar en mi i li dec tot”, diu Gumbau, que va estar a les ordres d’Eusebio en el Barça B el curs 2014/15, quan el mig va passar de 1a catalana (Girona B) a 2a A

Eusebio Sacristán, nou entrenador del Girona. Què en pensa?
Penso que és un gran tècnic per al Girona, té experiència a primera en un equip com la Real Sociedad i els va dur a Europa i jugant un bon futbol. Té les idees molt clares i crec que ho farà molt bé.
Va ser el tècnic que el va dirigir en el Barça B (2a A) el curs 2014/15 procedent del Girona B (1a catalana). En una entrevista va dir que li deu tot, veig que el té molt ben considerat.
És així i sempre ho serà. És l’entrenador que em va ajudar a créixer en el futbol professional, va confiar en mi i li dec tot.
Què me’n diu, de la frase “fer-ho fàcil en el futbol és el més difícil”?
És una de les moltes coses que vaig aprendre d’ell.
Com el definiria com a entrenador?
Sap el que vol en tot moment, és d’idees clares i proper als jugadors, sap com tractar-los.
Pel que diu, de tracte amb els jugadors, molt bé, no?
Molt. És bona persona, proper, gairebé sempre et treu un somriure i sempre intenta buscar els aspectes positius per tal que puguis continuar creixent i aprenent.
Quina és la seva major virtut?
La manera com entén el futbol. Ha tingut la sort de jugar molts anys a primera divisió i hi entén molt.
Eusebio sol utilitzar de sistema el 4-3-3. En aquest sentit, el veu adaptable?
En el Barça B sempre utilitzàvem el 4-3-3 i en la Real crec que també, però es pot adaptar a qualsevol sistema i intentarà treure el màxim rendiment de la plantilla. A més, el Girona té grans jugadors, i segur que també es podran adaptar a ell.
El Girona fa molts anys que juga amb un dibuix molt particular, el de Machín. Creu que el canvi afectarà molt l’equip?
Al principi potser sí, però tenen encara una pretemporada per conèixer-se entre ells. L’Eusebio donarà la seva idea i els jugadors la implementaran al camp.
L’arribada d’Eusebio pot acostar Gumbau al Girona?
Jo tinc dos anys més de contracte en el Leganés i hi estic molt bé, tot i que mai se sap. Al Girona sempre li desitjo el millor; ho han fet espectacularment bé en el primer any a primera divisió i tant de bo encara ho puguin millorar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)