2a divisió A

El Numància sorprèn el Saragossa en l’últim instant

Fase d’ascens a primera. Diamanka dona l’accés a la final amb un gol en el 90’

Saragossa (1) 1 Numància (1) 2

SARAGOSSA:Cristian Álvarez, Alberto Benito, Grippo, Lasure, Mikel González, Zapater, Eguaras, Papunashvili, Febas (Buff, 82’), Borja Iglesias i Toquero (Pombo, 62’).NUMÀNCIA:Aitor Fernández, Saúl, Carlos, Markel, Elgezabal, Marc Mateu (Milla, 80’), Diamanka, Iñigo Pérez, Medina (Nacho, 7’), Escassi i Higinio (Guillermo, 60’).GOLS:0-1 (63’) Iñigo Pérez. 1-1 (79’) Mikel González. 1-2 (90’) Diamanka.ÀRBITRE:Cordero Vega.T.G.:Mikel, Grippo i Zapater del Saragossa, i Elgezabal, Escassi i Aitor del Numància.PÚBLIC:29.699 espectadors.

El Numància jugarà la final de la fase d’ascens a primera divisió després de guanyar el partit de tornada a Saragossa per 1-2. El matx va ser intens i va tenir dosis d’emoció i drama. Avui, l’Sporting i el Valladolid buscaran l’altre bitllet.

Tot i ser visitant, el Numància es va trobar més còmode i va voler ser més protagonista en el primer temps. L’avís més clar va ser un xut des de fora l’àrea de Nacho que va acabar al pal (30’). Pel que fa al Saragossa, els de Natxo González van buscar els contraatacs i van tenir en Toquero l’home més desequilibrant. Al límit del descans, el basc va assistir Zapater, que de cap i amb tot a favor va rematar a les mans del porter.

En la segona part, els locals van començar millor i van tenir tres ocasions clares per avançar-se però va ser el Numància qui va marcar primer amb un xut llunyà d’Iñigo Pérez (63’). Mikel (79’), per part aragonesa va restablir la igualada amb una diana en fora de joc. Amb el partit encaminat a la pròrroga, Iñigo Pérez va col·locar una precisa centrada a l’àrea, on Diamanka, exjugador del Saragossa, va rematar molt bé de cap per marcar l’1-2 i acostar el somni de primera divisió als sorians.