2a divisió FEF

Jose i Cosme, amb oferta

2a divisió B. El central de Taialà i el davanter valencià tenen damunt de la taula una proposta de renovació de l’Olot per continuar vinculats amb els de la Garrotxa durant la temporada vinent

L’Olot ja té quinze jugadors del primer equip confirmats de cara al curs vinent, però treballa per ampliar la llista fins als disset, i és que els de la Garrotxa han transmès una oferta de renovació al central de Taialà, Jose Martínez, i el davanter de Faura, Marc Cosme. Els dos futbolistes, a través dels seus representants, estan negociant les condicions del nou contracte per continuar un curs més vestint la samarreta vermella.

Jose Martínez va fer 35 anys diumenge. Capità i un dels líders de l’equip a dins i fora del camp, podria encadenar la quarta campanya al club garrotxí. Amb Raúl Garrido, Jose ha estat un dels puntals de la defensa de tres, juntament amb Barnils i Carles Mas. De fet, l’exjugador del Girona, entre d’altres, va jugar 28 partits de lliga i va acumular 2.263 minuts de joc.

Pel que fa Marc Cosme, l’atacant va ser una de les demandes de Raúl Garrido durant el mercat d’hivern, i és que, en només una volta de la lliga, el valencià va fer dues dianes, va jugar 18 partits i va acumular 1.104 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)