Girona

“No ens permetrem un altre Akasvayu”

Marta Madrenas Alcaldessa de Girona

“Nosaltres també volem que el Girona es consolidi a l’elit, i hem intentat ajudar en tot el que hem pogut i sabut.” L’alcaldessa de Girona va reconèixer que feia falta un nou marc a Montilivi: “Un equip de primera necessita un estadi de primera, i Montilivi no ho era. Tots en som conscients, però també sabem que l’Ajuntament no podia destinar unes partides importants a l’estadi. Per tant, tornem a trobar una fórmula win win. El club es farà càrrec de totes les despeses, de manteniment i obres, i no els donarem ajudes.” I hi va afegir: “Estem tranquils perquè és una empresa seriosa, rigorosa i que ens transmet confiança. A Girona no ens permetrem un altre Akasvayu. Per això hem fet aquesta proposta, que crec que és molt bona tant per al club com per a la ciutadania. Esperem consolidar per molts anys la relació.”

Marta Madrenas, que va reiterar la idea que la concessió “no és un document rígid”, sinó que es pot anar modificant en funció de la situació del club, va destacar la bona sintonia amb l’entitat. “Ens creiem el projecte i creiem que el club té una gran oportunitat si camina al costat de la ciutat. I la ciutat, també. Som una part en la mateixa direcció.” L’alcaldessa va citar l’impacte econòmic que representa tenir l’equip a primera divisió: “Sempre havíem dit que amb aquesta concessió Girona no havia pas de fer-hi diners. Els beneficis són molts d’altres. No venen del cànon per anar fent obres, però no hem d’oblidar l’impacte econòmic. Treballem perquè el club es mantingui aquí”. L’Ajuntament també demanarà “valors afegits” al Girona: “És molt important mantenir la identitat del club. Hi ha clàusules de potenciació del futbol de base i femení, a més de destinar entrades a entitats del tercer sector”. Madrenas, que va visitar Manchester, va quedar “impressionada” de la rigorositat amb què el City treballa el planter i el futbol femení. “Van molt més enllà del que podria arribar a ser exigible. Limitar-ho amb clàusules possiblement hauria estat contraproduent.”

L’ALCALDESSA

Un equip de primera necessita un estadi de primera, i Montilivi no ho era. Però l’Ajuntament tampoc podia destinar-hi gaires diners
La ciutat no ha de fer-se rica amb el Girona, però sí rica en valors afegits. I en té molts. Ens creiem el projecte i anem junts, en una mateixa direcció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)