2a divisió FEF

L’Olot ja té definida la pretemporada

2a divisió B. Els de la Garrotxa tornaran a jugar amb equips potents com l’Espanyol o el Nàstic al municipal

L’Olot ja té definida la pretemporada que servirà per preparar el curs 2018/19. Els de la Garrotxa iniciaran els entrenaments el proper 13 de juliol –el dia abans els jugadors ja estan citats per fer-se les pertinents proves mèdiques– i de seguida intensificaran la càrrega per tal d’arribar amb condicions als primers partits amistosos exigents d’aquesta primera i important etapa de la temporada. Amb el gruix de la plantilla confirmada, el tècnic Raúl Garrido podrà començar a treballar els conceptes tàctics i físics ben d’hora, i és que, l’inici del campionat de lliga està previst pel cap de setmana del 18 i 19 d’agost, és a dir, que l’equip olotí tindrà poc més de cinc setmanes per posar-se a to.

Rivals d’entitat a casa

Els garrotxins han planificat una pretemporada semblant a la d’anys enrere amb contrincants de superior categoria que repeteixen estada per la demarcació i aprofitaran per enfrontar-se a l’Olot. Un d’aquests clubs serà l’Espanyol, que ja ha vingut amb el primer equip en anteriors estius i enguany visitarà el municipal el 19 de juliol. També farà el mateix el Nàstic, que encadena tres pretemporades com a contrincant olotí –encara no hi ha data confirmada pel duel, tot i que apunta a l’1 d’agost.

Les altres cites pels olotins seran al camp de l’Escala, el Figueres, la presentació del Palamós, el tradicional torneig de l’Estany i sense oblidar la participació del club en la copa Catalunya, que afegirà partits a la preparació.

ENGEGUEN MOTORS

Olot-Espanyol 19/06
L’Escala-Olot 21/07
Figueres-Olot 25/7
Copa Catalunya 28/7
Olot-Nàstic Per confirmar
Torneig de l’Estany 09/08
Palamós-Olot 11/08
La plantilla està citada el 12 de juliol per fer les proves mèdiques i el 13 realitzarà la primera sessió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)