2a divisió FEF

Jose, un curs més a l’Olot

2a divisió B. El club va anunciar la renovació del capità, que encadenarà el quart any defensant l’escut dels de la Garrotxa. Amb aquesta ampliació ja hi ha divuit jugadors de la plantilla confirmats

L’Olot i Jose Martínez continuaran lligats una temporada més. El capità de l’equip garrotxí ha signat finalment la renovació per al curs vinent i encadenarà així quatre temporades defensant la samarreta vermella. Amb la confirmació de Jose, ja són divuit els jugadors de la primera plantilla a disposició del tècnic Raúl Garrido amb vista al començament de la pretemporada, el dijous 12 de juliol. A més d’aquests divuit, Lluís Aspar, Joel Arumí i Marc Pagès, tots tres de l’equip juvenil, participaran en els primers entrenaments del curs i lluitaran per fer-se un lloc en la disciplina de l’equip. De fet, comptant Dembo, encara recuperant-se de la seva greu lesió, la plantilla només té una fitxa de major de 23 anys lliure i, per tant, haurà de regirar bé el mercat per acabar de satisfer les seves prioritats: un lateral o carriler esquerre i un pivot al mig del camp.

Jose va arribar a l’Olot l’estiu de 2015 procedent del Múrcia, també de segona B. En el primer curs a la Garrotxa, el central va patir amb l’equip el descens a tercera, però, arrelat de seguida a l’entitat, el de Taialà va decidir continuar a a la plantilla per tornar a ascendir la temporada següent. Jose ha estat un futbolista important per a tots els tècnics que l’han dirigit, i és que, el curs passat amb Raúl Garrido, el capità va ser indispensable en la línia de tres centrals que va formar amb Barnils i Carles Mas.

Jose Martínez, a 35 anys, superarà els 100 partits oficials amb la samarreta de l’Olot –ara n’acumula 99 entre la segona B, la tercera, el play-off d’ascens i la copa–, fet que el situarà com un dels futbolistes de la plantilla amb més pes dins i fora del vestidor. La continuïtat del defensa, que era un fet des de fa dies, venia avalada pel cos tècnic i tota la direcció responsable de l’àrea esportiva del club garrotxí.

UN REFERENT

Porters
Xavi Ginard 2019
Guillem Sacrest 2019
Defenses
Jose Martínez 2019
Roger Barnils 2019
Carles Mas 2019
Albert Blázquez 2019
Alan Baró 2019
Migcampistes
Iván Guzmán 2019
Roger Vidal 30 de juny
Dembo Batchilly 2019
Alfredo Gutiérrez 2019
Pedro del Campo 2019
Jordi Masó 2019
Jordi Xumetra 2020
Héctor Simón 2019
Oriol Pujadas 2019
Davanters
Marc Mas 2019
Marc Cosme 2019
Marc Nierga 2019
Juvenils
Lluís Aspar 2019
Joel Arumí 2019
Marc Pagès 2019
Baixes
Moha, Bastida, Lluís Micaló, David Bigas, Yeray, Uri Santos, Alberto Toril

AGAFA FORMA

Jose és el capità de l’equip i acumula 99 partits amb l’Olot, repartits en tres temporades
El primer equip ja disposa de 18 jugadors i té una fitxa de major de 23 anys lliure
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)