Reus

L’inici de curs, en nou dies

Reus. L’equip de Xavi Bartolo començarà els entrenaments el 9 de juliol, farà una estada a Rialp del 15 al 20 i realitzarà la presentació davant l’afició el 8 d’agost a l’Estadi Municipal

Les previsions indiquen que el 18 d’agost començarà la competició, per tant, un mes abans els equips de la segona divisió engegaran els motors. El Reus serà dels més matiners ja que ha convocat als seus jugadors el 9 de juliol per realitzar les primeres properes físiques i les sessions combinades que durant la primera setmana seran dobles.

Els roig-i-negres, doncs, tenen les línies mestres de la pretemporada ben definides perquè també van anunciar que realitzaran l’estada de pretemporada una setmana després de començar. Serà a Rialp com és habitual en les darreres temporades. A falta de conèixer quins seran els rivals i les dates exactes, Xavi Bartolo ja sap que el partit de presentació davant l’afició serà el 8 d’agost a l’Estadi Municipal. Els roig-i-negres són un dels equips que tenen la feina més avançada en quant a la planificació de la plantilla. Bona part dels jugadors importants continuen i ja ha anunciat tres fitxatges (Catena, Bastos i Linares) que substitueixen les baixes més sensibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)