Girona

Stuani debuta amb Uruguai i passa als quarts de final

Mundial. El jugador del Girona va entrar en el lloc del lesionat Edinson Cavani

El Girona ja té en la seva història dos futbolistes que vestint la samarreta blanc-i-vermella han disputat minuts en la fase final d’un mundial. Després de Mojica amb Colòmbia, ahir va ser el torn de Stuani, que va disputar els seus primers minuts en la competició mundialista en el tram final del partit de vuitens de final que va enfrontar l’Uruguai contra Portugal. El davanter va saltar al terreny de joc en el minut 73 a causa de la lesió de Cavani. Fent parella atacant amb Luis Suárez, Stuani va jugar 17 minuts més els quatre d’afegit. Durant aquest període de temps, les seves tasques van ser més defensives que ofensives i va tenir protagonisme forçant una falta favorable al mig del camp i desfent una acció de perill prop de l’àrea que conduïa el portuguès Quaresma.

La victòria d’Uruguai per 2-1 permet a la selecció celeste accedir als quarts de final de la competició. En aquesta eliminatòria es trobaran amb França i el duel serà divendres que ve a les quatre de la tarda. En funció de la gravetat de la lesió de Cavani, el paper de Stuani en la selecció que dirigeix Óscar Tábarez podria ser molt més gran. Stuani ja va disputar el mundial del 2014 al Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)