Girona

Gerardo Izaguirre completarà el cos tècnic

Preparador físic. El basc, que ha treballat amb Eusebio en la Real Sociedad, serà el relleu de Jordi Balcells, ara en el Sevilla amb Machín

Gerardo Izaguirre serà el substitut de Jordi Balcells com a preparador físic del Girona i s’afegirà al cos tècnic d’Eusebio Sacristán. Nascut fa 51 anys a Mondragón, Izaguirre ha estat treballant des del 2015 en el club donostiarra, on es va incorporar provinent de l’Alavés. El nou preparador físic del Girona té una dilatada trajectòria en el futbol professional, ja que també ha estat en l’Osca, el Xerez, el Nàstic, l’Hèrcules, el Logronyès, el Salamanca i el Rayo Vallecano.

Amb l’arribada del nou preparador físic, el Girona deixarà pràcticament enllestit el nou cos tècnic, que s’ha renovat de dalt a baix amb l’única excepció de l’entrenador de porters, tasca que continuarà recaient en Omar Harrak, l’únic que no se n’ha anat amb Pablo Machín a Sevilla.

Durant la presentació d’Eusebio Sacristán ja va quedar definit que l’entrenador de Valladolid arribaria acompanyat de Juan Carlos Andrés (la seva mà dreta aquests últims anys en la Real Sociedad) i d’Onésimo Sánchez, que va coincidir amb el tècnic del Girona com a jugador tant en el Barça com en el Valladolid. Aquest equip tècnic es completarà ara amb Gerardo Izaguirre, desvinculat ja de manera oficial de la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)