Reus

Freixanet, competència per a un inamovible

Reus. El club roig-i-negre incorpora el porter del Fuenlabrada, que signa per tres cursos i haurà de lluitar per un lloc amb Edgar Badia

Si no hi ha cap sorpresa i cap dels equips temptats a endur-se Edgar Badia l’acaba fitxant, el Reus ja té la porteria de la temporada que ve tancada. I amb un sentinella d’un perfil ben diferent del del barceloní: Pol Freixanet. El porter manresà, que ha signat per tres temporades, torna a Catalunya després d’haver-ne marxat l’estiu del 2010. Format a l’Espanyol, Pol Freixanet va destacar al filial del Màlaga, en què va militar tres cursos i després va jugar a l’Oviedo, al filial de l’Elx, al mateix Elx i, les darreres dues campanyes, al Fuenlabrada, on aquest curs ha competit precisament amb l’exjugador del Reus Jordi Codina, al qual ha guanyat la partida per la titularitat (32 partits i 23 gols encaixats).

Amb l’arribada de Pol Freixanet, el Reus manté l’aposta de combinar jugadors experimentats a segona A amb d’altres que hagin despuntat a segona B. Val a dir, això sí, que el de Manresa ja sap el que és jugar en el futbol professional. En l’última jornada de la temporada 2014/15 va disposar d’alguns minuts a primera divisió amb l’Elx i, el curs següent, també al quadre il·licità, va ser el segon porter de Javi Jiménez a segona A. El nou sentinella del Reus, en tot cas, torna a la categoria de plata després de dues temporades en un projecte ambiciós a segona B, el del Fuenlabrada, en què ha disputat com a titular, però sense fortuna, dues fases d’ascens. El Villanovense, el curs passat, i el Vila-real B, enguany, van acabar eliminant l’equip madrileny de la promoció.

Pol Freixanet, que és la cinquena incorporació del Reus aquest estiu després de les de Linares, Ángel Bastos, Catena i Adrián Guerrero, tindrà un repte complicadíssim, competir per un lloc a la porteria amb Edgar Badia, que ha estat una peça clau i inamovible des que va arribar a la capital del Baix Camp el curs 2013/14.

Pol Freixanet Viejo
Manresa, 22-8-1991 (27 anys) Porter Alçada: 1,91 m Pes: 81 kg
FORMACIÓ:
Espanyol
TRAJECTÒRIA
2010-13
Atlético Malagueño (3a)
13/14
Oviedo (2a B) 15 p. -22 g.
14/15
Elx Il·licità (2a B) 25 p. -35 g.
15/16
Elx (2a A) 2 p. -4 g.
16/17
Fuenlabrada (2a B) 15 p. -9 g.
17/18
Fuenlabrada (2a B) 32 p. -23 g.
DEBUT A PRIMERA:
El 23 de maig del 2015, en un Llevant-Elx de la jornada 38, va entrar en el minut 86.
FASES D’ASCENS a 2a A:
N’ha jugat dues, de fallides, les darreres dues temporades amb el Fuenlabrada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)