2a divisió FEF

Al final, com al principi

2a divisió B. Després de setmanes negociant amb altres entrenadors, el Lleida acaba anunciant que Gerard Albadalejo complirà el contracte i continuarà la temporada que ve

Tot queda a casa. Després de setmanes parlant amb diferents entrenadors, la banqueta del Lleida l’ocuparà la pròxima temporada el mateix inquilí que l’ha ocupat la darrera: Gerard Albadalejo. Al final, doncs, tot queda com al principi. Ni Oliva ni Viadero, Albadalejo. El jove tècnic barceloní enllaçarà un segon any en què l’objectiu serà mirar d’assolir la fita que s’ha escapat enguany: jugar el play-off i culminar-lo amb èxit.

Després de dies d’incertesa i negociacions, en què la figura d’Albadalejo semblava relegada a un pla diferent del de tècnic, el director esportiu del club, Jordi Esteve, va donar explicacions de per què finalment s’ha confiat en ell. “Hem parlat tant amb Oliva com amb Viadero, però hem considerat que no s’adequaven al moment que viu el club”, va dir el màxim responsable de l’àrea esportiva blava, que va remarcar el paper d’Albadalejo en el procés: “Ell ha intervingut en les diferents converses.” El tècnic barceloní, per la seva part, va exposar la voluntat de continuar en el càrrec: “He viscut aquestes setmanes amb tranquil·litat, hem tingut comunicació amb el Jordi, que en cap moment m’ha plantejat rescindir el contracte. Vam parlar de les funcions que podia fer i jo els vaig dir que la meva idea era continuar sent l’entrenador.” Esteve, amb tot, va deixar constància de la fe que té en Albadalejo: “La confiança en el cos tècnic és màxima; jo no baso el projecte en personalismes. No és el projecte de Gerard Albadalejo, és el projecte del Lleida Esportiu.”

LES FRASES

En cap moment se m’havia plantejat rescindir el contracte. Jo els vaig dir que la meva idea era seguir sent entrenador
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Tant amb Oliva com amb Viadero hi vam parlar, però hem considerat que no era el moment
Jordi Esteve
director esportiu del lleida

Pablo Petreñas s’incorpora al cos tècnic

Amb Gerard Albadalejo com a timoner, el cos tècnic del Lleida ja ha quedat configurat. A l’entrenador barceloní l’acompanyaran Jordi Cortés, que continua del curs passat, i també Pablo Petreñas, que s’incorpora després d’haver dirigit l’EFAC Almacelles. D’altra banda, el Lleida B l’entrenarà Jordi López Mena (extècnic de l’Alpicat) i Miki Massana agafa les regnes del juvenil. Gerard Albadalejo i el seu equip d’entrenadors, amb tot, ja coneixen bé la fita del primer equip la temporada que ve. Ahir Jordi Esteve la va deixar ben clara: “Per pujar has de fer play-off i aquest és el primer objectiu. Després, si pots quedar primer, molt millor que quart.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)