Reus

Els deures d’estiu, avançats

Reus. El club roig-i-negre ja té en nòmina divuit futbolistes i només ha d’apuntalar algunes posicions estratègiques, en defensa i en atac, per completar una plantilla ja embastada

Tot i les baixes de Jorge Miramón i Atienza, s’ha mantingut la base

Avui és l’últim dia de vacances per a molts futbolistes professionals. Entre ells, els del Reus, que demà tornen a la feina a les ordres d’un tècnic que coneixen però que és nou: Xavi Bartolo. L’entrenador de Bellvís, que agafa el relleu de López Garai, té un avantatge respecte a bona part dels seus col·legues: té la plantilla de la pròxima temporada molt embastada. Si no hi ha cap sorpresa en forma de baixes, el conjunt del Baix Camp tornarà a la feina amb divuit futbolistes en nòmina. Vaja, que només falta apuntalar un parell de zones i el bloc estarà fet.

El director esportiu, Sergi Parés, vol configurar un conjunt de 21 o 22 futbolistes, per la qual cosa, amb quatre arribades l’equip quedarà fet. “Ens falta un lateral esquerre, un central i un parell de reforços per a la part ofensiva”, va explicar en la darrera presentació Parés. L’aposta, en tot cas, és continuista, ja que s’ha mantingut gran part del bloc de la temporada passada, sobretot el mig del camp. D’altra banda, el club va cobrir de forma ràpida les dues baixes més significatives: Ángel Bastos ha d’agafar el relleu de Miramón i Catena el de Pichu Atienza, si bé encara ha d’arribar un altre centra més experimentat que pugui assumir també el rol.

La direcció esportiva, en tot cas, treballa centrada a apuntalar la defensa, ja més enllà d’un altre central, falta també un lateral esquerre –ha pujat Adrián Guerrero, del filial, però encara ha d’agafar experiència–, i la zona ofensiva, ja que una de les prioritats de Bartolo és millorar el bagatge ofensiu de les darreres dues temporades, en què la falta d’eficàcia ha estat un llast per al Reus.

Porters (2)
Edgar Badia
Pol Freixanet
Defenses (5)
Ángel Bastos
(lateral dret)
Jesús Olmo
(central)
Pablo Íñiguez
(central)
Alejandro Catena
(central)
Guerrero
(lateral esquerre)
Migcampistes (6)
Tito Ortiz
(mig centre)
Domínguez
(mig centre)
Gus Ledes
(mig centre)
Guzzo
(mitja punta)
Vítor
(mitja punta)
Carbonell
(interior)
Davanters (5)
David Querol
(extrem)
Ricardo Vaz
(extrem)
Fran Carbia
(extrem)
Lekic
(davanter centre)
Linares
(davanter centre)
Negociant (1)
Karim Yoda
(extrem)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)