Girona

El primer de primera, amb quatre fitxatges

Més enllà dels interrogants, el Girona comença amb la plantilla més feta que ara fa un any, perquè la gran majoria estan lligats contractualment a Montilivi. L’arrencada, però, serà amb menys fitxatges que l’estiu passat, en què Pablo Machín va dirigir el primer entrenament amb quatre fitxatges. Abans de la primera presa de contacte de l’equip, en l’estrena a la màxima categoria, la direcció esportiva havia tancat les incorporacions de Gorka Iraizoz (Athletic), Carles Planas (Celta), Bernardo Espinosa (Middlesbrough) i José Aurelio Suárez (Barça B), cridat a ser el tercer porter però que es va passar la temporada en blanc. Aquest any, en canvi, el Girona ha anunciat només dos fitxatges, i cap és una nova cara, perquè són les compres de Marc Muniesa a l’Stoke City i de Johan Mojica –avui encara no hi serà– al Rayo.

A partir dels primers quatre reforços anunciats abans del primer entrenament dirigit per Pablo Machín, el Girona va anar engreixant la nòmina de fitxatges fins a arribar a la dotzena, xifra que es reduirà aquest any. La temporada passada, el gran entrebanc de la preparació de l’estiu va ser la demora de l’acord definitiu entre el Manchester City i el Girona, que va endarrerir l’anunci dels jugadors cedits. Això va provocar que el club amagués la presència de futbolistes com Pablo Maffeo, Aleix Garcia i Douglas Luiz. Després del primer entrenament a Montilivi, sense cap dels jugadors cedits pel City, el Girona va programar una breu estada a Peralada, amb totes les sessions a porta tancada, abans d’anar-se’n cap a Manchester, per treballar a les instal·lacions del City també sense la presència ni de mitjans ni d’aficionats. De fet, tenir els entrenaments tancats es va acabar convertint en la dinàmica fixa de tota la temporada de l’estrena a primera.

FA UN ANY

Iraizoz, Planas, Bernardo i José Aurelio Suárez van fitxar abans de l’arrencada

ELS AMAGATS

L’estranya situació dels cedits pel City va marcar la pretemporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)