2a divisió A

Hora de tornar a suar

2a divisió A. El Nàstic, amb la presència de set futbolistes del filial, i el Reus comencen avui la pretemporada. El dissabte 21 estan previstos els primers amistosos de tots dos conjunts

Quatre setmanes després de l’última jornada de lliga i sis abans de, en principi, l’inici del nou curs, els dos equips catalans de segona divisió tornen avui als entrenaments. El Nàstic ho farà aquesta tarda a Salou, on s’entrenarà les tres primeres setmanes, amb la presència de set futbolistes de la Pobla de Mafumet –Arturo Cordero, Salva Ferré, Roger Figueras, Iván de Nova, Òscar Sanz, Pol Prats i Ralph Tchaptchet–. El Reus, que estrena entrenador –Bartolo va estar com a ajudant la darrera pretemporada–, passarà la primera setmana al Baix Camp però després se n’anirà a Rialp, en una estada habitual els darrers estius.

En principi i si no hi ha canvis d’última hora, tots dos equips tenen perfectament definida la seva preparació i d’aquí a dos dissabtes jugaran el primer partit amistós del nou curs: tant el Nàstic com el Reus s’estrenaran contra dos filials de segona divisió B. Els grans es veuran les cares amb el Peralada i els de Xavi Bartolo visitaran la ciutat esportiva Dani Jarque per jugar contra l’Espanyol B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)