Girona

El tercer porter acaba amb un ball de noms

Quatre. La lesió de llarga durada de José Aurelio Suárez ha condicionat l’elecció d’un tercer porter per al primer equip

José Aurelio Suárez estava cridat a ser el porter del Peralada, a ser un fix en els entrenaments del Girona i fins i tot a competir per fer-se un lloc en la primera plantilla. El seu malson amb una lesió a l’espatlla –que es va fer just abans de començar el curs i de la qual va recaure al gener–, van trastocar la planificació en aquesta ubicació. En un primer moment, el City va cedir Kjetil Haug per fer el paper de Suárez però el noruec també va estar condicionat per les lesions i qui va entrar en escena va ser un altre nom, Marcel Lizak. El polonès, de 21 anys, tenia fitxa del Girona C tot i que no hi competia. Malgrat aquesta situació de falta de ritme competitiu, Lizak va ser l’escollit per Machín per entrar en les convocatòries dels partits contra el Celta, el Vila-real i el Deportivo, en què Gorka estava lesionat. Amb l’esperança de recuperar Suárez perduda, i amb el Peralada necessitat d’un altre porter de garanties –Gianni va complir molt bé a 2a divisió B però no podia pujar i baixar amb el primer equip–, al gener el club de Montilivi va fitxar Marc Vito. El porter català ha estat un fix a Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)