Girona

Un entrenament diferent

Roda la pilota. En l’última sessió de la primera setmana de la temporada, el Girona va jugar un partit d’entrenament a Riudarenes contra un rival amb jugadors del Peralada i del juvenil

En una primera setmana d’entrenaments marcada per la càrrega física, el nou Girona que dirigeix Eusebio Sacristán des de la banqueta va trencar ahir la rutina dels primers dies amb un partit d’entrenament contra un combinat format per jugadors del filial, el Peralada, i en què també hi havia els diversos futbolistes del juvenil que estan fent la pretemporada amb els de Chicho. El duel es va disputar a porta tancada a les instal·lacions de Riudarenes i va servir per començar a competir i posar les bases del nou projecte gironí. La jornada, però, va començar amb una primera sessió matinal al PGA de Caldes.

Aquesta és la primera prova al terreny de joc d’un Girona que segur que haurà d’assimilar diversos canvis tàctics introduïts pel nou entrenador i que no disputarà el primer partit de pretemporada fins a l’estada que farà a Manchester a partir de dimecres que ve. El dia 21 de juliol jugarà contra el Bolton Wanderers i el dia 24 el rival serà l’Oldham Athletic. La preparació continuarà a l’Índia, on jugarà dos partits més, i en la tornada a terres catalanes encara quedarà el duel contra el Sabadell (2 d’agost) i el torneig Costa Brava contra el Tottenham (4 d’agost).

El Girona farà festa avui i tornarà a la feina demà, amb les últimes sessions a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)