Girona

Gerardo Izaguirre

Prep. físic

Una nova era després de Jordi Balcells

Seguint amb el grup de confiança del que estarà envoltat Eusebio en la seva nova etapa a Montilivi, no hi podia faltar Gerardo Izaguirre. Igual que Juan Carlos Andrés, Izaguirre es va unir a l’equip tècnic d’Eusebio l’any 2005 procedent de l’Alavés, una relació que va quedar en stand by arran la destitució del tècnic val·lisoletà el març del 2018, ja que Izaguirre va continuar fins a final de temporada amb Imanol Alguacil a la banqueta (Andrés sí que va marxar).

Amb una extensa trajectòria prèvia com a preparador físic (anteriorment, també va estar en equips com ara l’Osca, el Xerez, el Nàstic, l’Hèrcules, el Logronyès, el Salamanca i el Rayo Vallecano), Izaguirre, de 51 anys, substituirà tot un emblema en el Girona, Jordi Balcells, que també ha acompanyat Pablo Machín en la nova etapa a Sevilla. I és que Balcells, una de les figures més estimades pel vestidor, va tancar una llarga i fructífera etapa de catorze anys en el club, les últimes sis temporades, en el primer equip. Ara comença una nova era amb Izaguirre als comandaments de la preparació física, una tasca que, ara, en la pretemporada cobra una especial importància.

CAMÍ PLEGATS

Izaguirre també es va unir a Eusebio en l’etapa en la Real Sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)