2a divisió FEF

Alfredo aixeca passions

2a divisió B. El jove extrem de l’Olot ha despertat l’interès de diversos clubs amb equips filials de renom i si arriba una proposta que satisfà totes les parts podria fer les maletes per marxar

Tot i que esporàdiques, les aparicions damunt la gespa d’Alfredo Gutiérrez en les dues últimes temporades han despertat l’interès de diversos clubs amb equips filials competitius. El jugador amb més projecció de l’Olot podria fer les maletes aquest estiu per marxar i continuar la seva evolució com a futbolista en una entitat que li pugui oferir minuts, regularitat i unes infraestructures que a la Garrotxa no pot tenir. El conjunt olotí encara no ha rebut cap oferta per la seva perla, però tot fa pensar que si acaba arribant una proposta que satisfà totes les parts el de Sant Roc no trobarà impediments per fer un pas endavant en la seva carrera futbolística: “Mentre no arribi cap proposta soc jugador de l’Olot i donaré el 100% per aquest club, però crec que ha arribat el moment d’anar a un filial, i aquesta és la meva prioritat. Així ho he comunicat als tècnics i a en Sergi Raset”, comenta el jugador de l’Olot de només 20 anys.

L’estiu del 2016, l’extrem va cridar l’atenció de Ramon Calderé, llavors tècnic de l’Olot, que el va fer debutar a tercera amb el primer equip i el va utilitzar força tot i la seva joventut –va ser l’autor de la centrada del gol decisiu que Marc Mas va fer en l’eliminatòria de campions contra l’Sporting B per ascendir a segona B.

Alfredo ha començat fa poc la seva tercera pretemporada amb el primer equip, però el seu futur immediat podria estar lluny de la Garrotxa si l’interès inicial dels clubs s’acaba traduint en una bona proposta en ferm.

EL PROTAGONISTA

Mentre no arribi cap proposta soc jugador de l’Olot i donaré el 100%, però crec que ha arribat el moment d’anar a un filial
Jugava sempre, però poc. Estic en una edat en què necessito jugar i agafar ritme
Alfredo Gutiérrez
extrem de l’Olot

La temporada passada tenia el rol de revulsiu

Alfredo Gutiérrez va participar en gairebé tots els partits de la temporada passada però només va acumular 996 minuts a les seves cames. Dels 33 enfrontaments que va disputar, el garrotxí només va completar els 90 minuts en quatre, tots amb Martín Posse a la banqueta olotina. I és que el jugador criat al barri de Sant Roc d’OIot va haver d’assumir un rol de revulsiu amb Raúl Garrido com a tècnic, ja que el 3-4-2-1 del valencià, en què els carrilers són defensors i també homes de banda, no el va acabar de beneficiar: “Jugava sempre, però poc. Estic en una edat en què necessito jugar i agafar ritme. El sistema no em permetia entrar en l’equip titular, però potser aquesta campanya canvia el dibuix tàctic, ja es veurà”, sentenciava l’extrem garrotxí sobre el seu paper la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)