Reus

Un any sense obstacles

Reus. Ricardo Vaz, que es va passar set mesos de baixa la temporada passada, i Querol, que no va tenir gaire continuïtat per culpa dels problemes físics, esperen el nou curs per reivindicar-se

La temporada 2017/18 no serà recordada de manera especial pels extrems Ricardo Vaz i David Querol. Per al portuguès, de fet, ha estat un curs per oblidar, ja que es va lesionar de gravetat a final d’octubre –trencament dels lligaments encreuats del genoll esquerre– i es va passar set mesos de baixa per lesió. Va reaparèixer en l’últim partit de lliga, el 2 de gener. En total, només va poder participar en onze enfrontaments. Querol, per la seva banda, no va tenir la continuïtat desitjada per culpa de diversos problemes al genoll dret. Cridat a ser un futbolista important, només va disputar 17 partits i va marcar un gol.

En la nova temporada, els dols extrems del Reus esperen deixar enrere els problemes físics i viure un any sense obstacles per reivindicar-se. Ricardo Vaz, amb 23 anys, espera que la seva progressió continuï, mentre que Querol, de 29, vol demostrar que encara té corda per fer un joc de primer nivell. De moment, però, tots dos hi han de posar paciència. David Querol no acaba de fer net dels problemes al genoll dret, s’entrena al marge del grup i no va participar en el primer amistós de la pretemporada, dissabte contra l’Espanyol B (0-0). Ricardo Vaz, per la seva banda, nota el llarg període d’inactivitat i el cos tècnic li disminueix la càrrega de treball si nota molèsties. Tampoc va jugar el partit de dissabte. Alfred Planas i Pol, del filial, van actuar als extrems contra l’equip blanc-i-blau.

Xavi Bartolo disposa ara mateix en la plantilla de tres extrems. L’altre és Fran Carbia, que sí que va jugar contra l’Espanyol B i que ambiciona més protagonisme en atac que el curs passat (dos gols en 28 partits). Per completar la posició d’extrem, al Reus li aniria bé un quart efectiu, que podria ser Isaac Cuenca. L’exjugador del Barça s’entrena amb l’equip roig-i-negre mentre clarifica el seu futur, però la possibilitat de quedar-se en el Reus va prenent cos. De fet, va ser titular contra l’Espanyol B. El Reus té encara un altra opció per als extrems. Karim Yoda, que va jugar el curs passat cedit pel Getafe, amb bones actuacions, i que ara no té equip. El club reusenc veuria amb bons ulls tornar a disposar dels serveis del francès.

TRES EFECTIUS

Fran Carbia és, actualment, l’altre extrem en la plantilla roig-i-negra

EL QUART?

Isaac Cuenca, que s’entrena amb l’equip i va jugar dissabte, podria acabar fitxant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)