Territorial

El Palamós ven molt cara la seva pell

Amb el cap ben alt. Els de Salamero van perdre per la mínima contra el Sabadell (0-1)

El Palamós tenia ahir una prova molt dura contra un equip de segona B com el Sabadell i la va saber resoldre amb nota. Els de Javi Salamero van plantar cara durant els 90 minuts i només es van veure superats per un xut d’Ángel Martínez en el minut 14. A partir del gol arlequinat en la primera acció perillosa del partit, els palamosins es van defensar amb molta solidesa contra un Sabadell que no va deixar de buscar un segon gol que no va arribar per la bona feina dels de Salamero.