3a divisió FEF

Aimar Moratalla firma el retorn al Llagostera

3a divisió. El lateral dret es converteix en el nou fitxatge de l’equip dirigit per Oriol Alsina només dos cursos després d’abandonar el club

El Llagostera va anunciar ahir la contractació d’Aimar Moratalla per a la primera plantilla que competirà a tercera divisió. El lateral dret es converteix en el dotzè fitxatge de l’equip dirigit per Oriol Alzina, que recupera un dels jugadors insígnia de l’entitat en l’etapa més daurada fins a arribar a segona A.

El vallesà va arribar al Llagostera la temporada 2009/10, precisament amb el club a tercera, i va marxar l’estiu del 2016 després que els gironins certifiquessin el descens de la plata al bronze.

En aquestes dues campanyes lluny de Llagostera, Aimar Moratalla ha militat al Seinäjoki de Finlàndia i al Cornellà (el curs 2016/17), i al Granollers, la primera part del curs passat, i a l’Europa la segona meitat. Amb els vallesans, el lateral, de 31 anys, va disputar quinze partits i va acumular 1.312 minuts, mentre que amb els barcelonins va jugar catorze partits més per acumular 1.258 minuts en total.

El retorn d’Aimar al Llagostera és una de les incorporacions sonades de l’estiu, i és que els blaugrana han tornat a confeccionar una plantilla que genera il·lusió i una ambició màxima als seus aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)