Territorial

“Ens costa, però no defallirem”

1a catalana. La plataforma Junts pel Degà, la impulsora de la moció de censura contra l’actual junta del Palamós, tornarà a recollir firmes davant de notari i es defensarà de l’acusació de falsedat documental de l’última assemblea

La junta directiva del Palamós va desestimar en l’assemblea que es va fer dijous la moció de censura impulsada per la plataforma Junts pel Degà. L’assessor jurídic del club va acusar l’oposició de falsedat documental en alguna de les firmes presentades arran d’un estudi pericial que no va transcendir, segons el club, per la nova llei de protecció de dades. “Hem demanat quines són les suposades firmes falsificades ja que potser eren socis que es trobaven a la sala i podien dir-hi la seva, però no van accedir-hi. El club vol eternitzar el procés per desgastar-nos. Estem desmoralitzats però no defallirem”, comenta el cap de la plataforma Junts pel Degà, Pere Aliu, conscient que si el cas va a la justícia ordinària suposarà un temps d’espera.

La plataforma, però, ja sap quins passos seran els següents per continuar amb la pressió i aconseguir el seu objectiu. “En l’assemblea no es van aprovar els pressupostos i va quedar clar que en Joan Pau Pérez no gaudeix del suport dels socis. Tornarem a recollir les firmes necessàries davant de notari i, a més, posarem una denúncia davant la justícia per defensar-nos de la greu acusació de falsedat documental”, diu Aliu, que a més denuncia la mala praxi a l’hora d’inscriure, a través de la fundació, un Palamós B amb el suport de l’acadèmia de l’Índia Perfect Football.

LES REACCIONS

Tornarem a recollir les firmes davant de notari i posarem una denúncia per defensar-nos de l’acusació de falsedat documental
El club vol eternitzar el procés per desgastar-nos. Estem desmoralitzats però no defallirem
Pere Aliu
cap de la plataforma junts pel degà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)