Territorial

Comença la copa de casa

Copa Catalunya. Avui es posa en marxa la copa Catalunya 2018 amb l’estrena de dos equips gironins. El Palamós i el Figueres se les hauran amb el Badalona i l’Horta, respectivament

Aquest cap de setmana comença la copa Catalunya absoluta 2018, la de casa, encara que molts equips destinen la competició a continuar la seva preparació i, per tant, prioritzen les proves i la càrrega física. En el dia d’avui, dos dels sis partits programats tindran equips gironins com a protagonistes. El Palamós s’enfrontarà al Badalona a l’estadi Palamós-Costa Brava (a les 20 h), un contrincant de segona B que segur que voldrà imposar la categoria –els palamosins competiran enguany a primera catalana–. L’equip de Javi Salamero intentarà confirmar les bones sensacions adquirides després de jugar contra el Figueres i el Sabadell.

La Unió, també com a local, rep la visita de l’Horta (a les 20 h), un rival que com el curs passat es trobarà en el grup cinquè de tercera. Els barcelonins, dirigits per l’extècnic del Peralada, el Farners i el Girona B, Nacho Castro, mesuraran el nivell d’un Figueres encara en procés d’adaptació i amb dues derrotes a l’esquena.

En cas de vèncer, el Palamós jugaria contra el guanyador del Granollers-Llagostera i el Figueres contra el del duel entre la FE Grama i el Sabadell.

Avui
Sants-Castelldefels 19.30 h
Prat-Ascó 19.30 h
Palamós-Badalona 20.00 h
Figueres-Horta 20.00 h
FE Grama-Sabadell 20.00 h
Santfeliuenc-Cornellà 20.00 h
Demà
Espanyol B-Olot 19.00 h
Gavà-Lleida 19.00 h
Granollers-Llagostera 19.30 h
Cerdanyola-Peralada 19.30 h
St. Cristòfor-Terrassa 19.30 h
L’Hospitalet-Europa 19.30 h
Santboià-Vilafranca 19.30 h
Sant Andreu-Vilassar 20.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)