Girona

Les entrades del Girona-Madrid valdran entre 75 i 125 euros

1a divisió. Es posaran a la venda aquest dimecres amb prioritat per als socis i a partir de divendres hi tindrà accés el públic en general

El Girona ha anunciat el preu i el procediment per adquirir entrades de cara al partit que l’enfrontarà al Madrid el diumenge 26 d’agost a les 22.15 h. El cost de les localitats anirà dels 75 euros les més econòmiques –situades als gols–, fins als 125 euros les més cares que són els seients de tribuna. Les localitats de preferent valdran 95 euros i les de preferent coberta pugen fins als 115 euros.

Per tal d’adquirir-les, el club obrirà la venda de manera prioritària als socis de l’entitat a partir d’aquest dimecres a les 10 del matí, i cada soci en podrà comprar dues. A partir de divendres a la mitja nit, la venda s’obrirà al públic en general. El canal de compra de les entrades serà a través de la pàgina web del club i a la botiga de l’estadi. També cal destacar que per aquest partit es podran adquirir els nous seients VIP de Montilivi a un preu de 185 euros i que també s’ha obert la venda dels partits a l’estadi contra el Celta, l’Eibar, el Rayo, el Leganés, el Getafe, l’Alavés, el Huesca, la Real Sociedad i el Llevant. El curs passat el duel contra el Madrid va ser un dels dos duels amb ple absolut a Montilivi juntament amb el del Barça i va acabar amb una victòria històrica dels gironins contra el club blanc per 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)