Girona

Veure el Madrid a Montilivi, una mica més car que fa un any

Demanda alta. El Girona anuncia que els preus per veure l’equip blanc aniran des dels 75 euros a la zona de gol fins als 125 a tribuna. Els socis tindran prioritat de compra dimecres i dijous

L’expectació que sempre genera l’arribada d’un rival com el Real Madrid combinada amb el magnífic record de la victòria contra l’equip blanc de fa un any (2-1) han provocat que el duel de la segona jornada de lliga entre gironins i madridistes cotitzi a l’alça. El club de Montilivi va anunciar ahir el preu de les entrades per veure el Girona-Madrid que es disputarà el diumenge 26 d’agost a les 22.15 h. Els imports van des dels 75 euros pel que fa a les entrades més econòmiques –les dels gols de l’estadi– fins als 125 euros per als seients de tribuna. Els imports fixats se situen a la franja més alta de l’escala de preus –doblen, per exemple, el cost d’una entrada per veure el Valladolid– i suposen un augment de cinc euros respecte al mateix duel de la temporada passada.

Protecció al soci

Cal recordar que els socis amb abonament a Montilivi tenen inclosa l’entrada en aquest partit, però el club ha tingut el gest de fomentar que siguin ells els primers a tenir la possibilitat d’adquirir més entrades per veure el duel contra el Madrid. Així doncs, a partir de demà dimecres, a les deu del matí, els socis del Girona podran adquirir com a màxim dues entrades per cada carnet. Si encara queda disponibilitat, la resta de localitats es posaran a disposició del públic general a partir del divendres a la mitjanit.

El curs passat, l’enfrontament amb el Madrid va suposar el rècord d’assistència a Montilivi, amb 13.383 espectadors a les graderies del camp gironí. La gran entrada de públic en plena jornada de Sant Narcís a Girona va anar acompanyada d’una remuntada històrica protagonitzada pels homes que entrenava Pablo Machín que va permetre superar el Real Madrid per 2-1. El ple a les grades de l’estadi blanc-i-vermell sembla que tornarà a estar garantit per veure Bale, Modric i companyia.

GOLS
Girona-Valladolid 30 euros
Girona-Madrid 75 euros
PREFERENT
Girona-Valladolid 45 euros
Girona-Madrid 95 euros
PREFERENT COBERTA
Girona-Valladolid 50 euros
Girona-Madrid 115 euros
TRIBUNA
Girona-Valladolid 60 euros
Girona-Madrid 125 euros
NOVA TRIBUNA VIP
Girona-Valladolid 185

Una nova oportunitat per fer una bona caixa

La visita dels grans clubs de la lliga sempre és sinònim de ple a l’estadi i pel que fa a la venda d’entrades això també es tradueix en una bona recaptació econòmica. El Madrid, tal com es va demostrar el curs passat, té tanta o més tirada entre els aficionats que el Barça i tot indica que els ingressos per taquillatge fruit d’aquest partit seran elevats. El curs passat es posaven aproximadament unes 3.500 entrades a la venda cada jornada, una xifra que amb la última ampliació de Montilivi feta aquest estiu es podrà augmentar una mica més. L’horari tardà (22.15 h) i el fet de jugar-se encara en un mes tradicionalment de vacances no ha de ser impediment per veure un estadi ben ple. Pel que fa a recaptació, el Girona ja en va poder comptabilitzar una d’important en el torneig Costa Brava contra el Tottenham, ja que 7.340 espectadors es van aplegar a les graderies i, a diferència de la lliga, tots ells van passar per caixa per aconseguir l’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)