Girona

Alcaraz, blanc-i-violeta

Amb el Valladolid. L’exmigcampista del Girona va ser presentat ahir a les instal·lacions del club castellà. Rubén Alcaraz va destacar que es troba en el millor moment de la seva carrera

Il·lusió i treball és el que va prometre Rubén Alcaraz en la seva presentació com a nou jugador del Valladolid. En l’acte realitzat a les instal·lacions del club castellà, el fins aquesta setmana futbolista del Girona es va mostrar molt satisfet d’incorporar-se a la disciplina del club blanc-i-violeta: “Soc un futbolista molt treballador i espero aportar les meves qualitats per aconseguir l’objectiu de la permanència a primera divisió.” De fet, Alcaraz s’estrenarà en la màxima categoria del futbol estatal amb el club castellà i sota les ordres del tècnic català Sergio González. En la seva presentació, el migcampista barceloní es va definir com “un pivot defensiu a qui agrada arribar a la porteria contrària”, i va remarcar que amb 27 anys creu que està “en el millor moment“ de la seva carrera esportiva.

Eloi, cap a Nova York

D’altra banda, Eloi Amagat va explicar ahir a les xarxes socials que iniciava el viatge cap a Nova York per incorporar-se a al New York City, que dirigeix Domènec Torrent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)