Girona

Entrenament a La Vinya tot esperant el Reus

Més càrrega. El Girona també s’entrenarà demà i dimecres visitarà el municipal reusenc per jugar-hi el vuitè partit de pretemporada

Quan només falten deu dies per al començament de la lliga (el Girona s’estrenarà a casa contra el Valladolid el divendres 18 d’agost) el conjunt dirigit per Eusebio continua amb els entrenaments per tal de continuar incrementant la càrrega a les cames i també per assimilar els nous conceptes introduïts pel tècnic. En aquest sentit, el Girona va fer ahir una nova sessió a les instal·lacions de La Vinya del PGA, que avui també serà l’escenari d’un nou entrenament. Tot això abans del partit que el Girona jugarà dimecres al camp del Reus (a les 20 h) en el que serà el vuitè amistós de pretemporada dels gironins (dos empats, una derrota i quatre victòries consecutives, l’última contra el Tottenham en el trofeu Costa Brava). Si res no es torça, Stuani i Mojica podrien tenir els seus primers minuts amb l’equip després d’haver-se reincorporat recentment al grup un cop acabades les vacances. El club també espera concretar un últim amistós per al dia 11 que servirà d’assaig general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)