Girona

Gorka Iraizoz

porter del Girona

“Una derrota ara també pot servir per millorar i avançar”

Gorka Iraizoz es va situar a sota dels pals en el partit d’ahir i després de la derrota tenia ben clar que no cal encendre les alarmes al Girona: “No és fàcil jugar cada tres o quatre dies i menys en un camp difícil a on el rival vol dominar. Hem jugat gairebé tot el partit amb un home menys i tot plegat forma part de la preparació. Encara que haguem perdut crec que l’equip s’ha defensat bé i hem tingut oportunitats de marcar l’empat. En la pretemporada, una derrota també pot servir per millorar i avançar.”

En aquesta línia, el navarrès va voler deixar clar que no seria just jutjar l’equip pel rendiment d’aquest període de preparació: “No es pot ser extremista i s’han de valorar les coses en la seva justa mesura. És obvi que guanyar ara et dona més moral però si els resultats no són del tot positius també ens permeten valorar coses de cara a l’inici de la lliga, que és pel que ens estem preparant totes aquestes setmanes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)