Territorial

El Palamós farà eleccions

1a catalana. La junta directiva del degà dimiteix en bloc i intentarà referendar la seva feina a través d’un procés electoral. Pérez remarca que el gest es fa “per intentar pacificar el club”

La junta directiva del Palamós va convocar ahir a la tarda una roda de premsa per explicar que el grup de treball que encapçala el president, Joan Pau Pérez, presentava la dimissió en bloc i d’aquesta manera s’iniciava el procés cap a unes eleccions. Segons el màxim representant palamosí, aquesta decisió es pren per “intentar pacificar el club, ja que la moció de censura no hauria solucionat res i tot el que està passant comença a afectar la plantilla”. El gest arriba quan faltaven pocs dies perquè es votés si la moció de censura impulsada per un grup de socis que no estan d’acord amb l’actual gestió tirava endavant. Amb la dimissió, es frena la moció, que tenia com a objectiu anar a eleccions, i es passa directament al procés electoral. A les eleccions, que es podrien fer a principis d’octubre, tot indica que s’hi presentarà el grup impulsor de la moció de censura, Junts pel Degà. La directiva sortint també valora presentar-se. En cas de fer-ho, la votació per part dels socis seria una manera de referendar o no la feina i la gestió de la directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)