2a divisió FEF

Contundència blanc-i-blava

Aclaparadors. L’Espanyol B s’imposa a un Badalona en construcció gràcies a un inici de partit espectacular, en què fa tres gols

BADALONA 1 ESPANYOL B 3

BADALONA:Morales, Albarrán, Dani1 Hernández (Escudero, 61’), Robusté, Moyano, Adri Díaz, Robert Simón (Martí Soler, 73’), Sergi Garcia, Chacopino, Boniquet i Padilla (Iván Agudo, 46’).ESPANYOL B:Edu, Víctor, Pedrosa (Coro, 64’), Nacho, Lluís, Pol, Doncel (Pau, 68’), Damià, Ferran, Víctor Campuzano i Carles Soria (Ángel, 89’).GOLS:0-1 (3’) Campuzano. 0-2 (15’) Ferran. 0-3 (32’) Doncel. 1-3 (49’) Albarrán, de penal.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:als locals Moyano, Robusté, Escudero, Martí Soler i Boniquet; i als visitants Giner, Pedrosa, Lluís i Pau.PÚBLIC:967 espectadors.

L’Espanyol B ha tornat a segona divisió B de la millor manera: amb una victòria contundent contra el Badalona. El filial blanc-i-blau va signar un inici de partit fulminant, en què va aprofitar la feblesa defensiva que van mostrar els de casa, i amb tres gols en mitja hora va deixar el matx dat i beneït. Ni tan sols la diana dels escapulats en l’inici de la segona part va arribar a inquietar un Espanyol B molt solvent i ordenat.

Els joves pupils de David Gallego van etzibar el primer cop al Badalona molt d’hora. Concretament, en el minut 3, quan Campuzano va culminar amb el gol una acció directa. La segona alegria arribaria poc després (15’), i el protagonista va ser Ferran, que va connectar una gran assistència de Campuzano des de la línia de fons amb un xut fora de l’abast de Morales. Era el minut 15 i el marcador ja reflectia un 0-2. L’Espanyol B, però, no en tenia prou. Així, en el minut 32, va arribar el tercer gol del filial blanc-i-blau, obra de Doncel. L’atacant va guanyar l’esquena a la defensa i va marcar després de driblar Morales.

La resposta del Badalona no arribaria fins al segon temps. En el minut 49, Albarrán va aprofitar una pena màxima per escurçar la diferència, però aquest gol va ser un miratge, ja que els locals en cap moment van arribar a fer perillar la victòria d’un Espanyol B rigorós.

Ens han passat per sobre en els 20 primers minuts. Millor que això passi ara que més endavant
Ramon Maria Calderé
entrenador del badalona
Marcar tan aviat ens ha donat molta confiança. Després, hem sabut interpretar el partit