2a divisió FEF

Un punt és un gran premi

Efectius. El Peralada empata (2-2) a Sabadell fent un partit poc vistós que va arribar a tenir molt ben encarrilat gràcies als gols de Miguélez i Valery en les dues ocasions que va tenir abans de la mitja part

sabadell 2 peralada 2

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Valentín (Cobo, 71’); Pedro Capó (Pol, 81’), Ángel, Adri Cuevas, Néstor Querol; Gato i Felipe Sanchón (Acedo, 89’).PERALADA:Vito; Valery, Jordan, Montes, Álamo (Kilian, 79’); Giorgi, Rober Sierra; Pau Miguélez, Jofre, Andzouana (Pachón, 85’); i Soni (Moha, 57’).GOLS:0-1 (8’) Pau Miguélez. 0-2 (27’) Valery. 1-2 (46’) Néstor Querol. 2-2 (74’) Aleix Coch.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:al local Néstor Querol i als visitants Giorgi i Moha.T.V.:al visitant Jordan (80’), per doble amonestació..PÚBLIC:1.821 espectadors a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Ja se sabia que l’inici de temporada del Peralada seria difícil, però ahir es va acabar de comprovar després de veure com el Sabadell va ser el clar dominador del partit gairebé des del xiulet inicial. El futbol, però, té detalls que el fan tan gran, i és que els xampanyers van saber aprofitar les seves armes –poques en el partit d’ahir– per batre dues vegades la porteria rival en les dues ocasions que van tenir en la primera part i arribar al descans amb una victòria (0-2) increïble. En la represa, però, els de Chicho no van aconseguir aguantar el resultat favorable, i és que el Sabadell va tenir totes les ocasions. Tot i no aconseguir la victòria, el Peralada va demostrar que té la capacitat de competir intacta, i que quan acabi de compactar la plantilla pot ser un equip temible.

Els xampanyers es van avançar en el 8’ amb un gol de Pau Miguélez després d’un embolic dins de l’àrea i van marcar el 0-2 en el 26’ amb un gol de Valery, que va aprofitar una errada greu del porter local, Roberto. Van ser les dues úniques ocasions del Peralada gairebé en tot el partit –els altempordanesos es van defensar força bé en la primera mitja hora. El Sabadell, en canvi, no va trobar el camí del gol en la primera part i va anar a remolc dels visitants. Néstor Querol, que va fer lluir Vito en el 20’, va ser el més actiu dels locals. Abans del descans, i ja amb 0-2 al marcador, Gato en una falta i Capó en una rematada de cap van tenir molt a prop el gol.

Finalment, tornant de la represa, només van caldre 40 segons per veure el gol del Sabadell, després que el mateix Néstor Querol aprofités el rebuig de Vito després d’una magnífica aturada per marcar a pler. Amb l’1-2, el domini del Sabadell va ser absolut, mentre que el Peralada es va defensar com va poder sent del tot inofensiu. L’empat es veia a venir i va arribar en el 74’ amb una diana d’Aleix Coch, que va rematar de cap un córner. En els últims minuts, els locals van intentar completar la remuntada i Migue va tenir el gol als seus peus, però el juvenil Jofre va evitar el xut en l’últim moment.

En la primera part hem estat més o menys bé defensant en poc espai perquè sabíem que no podíem intentar tenir el domini
La inexperiència i la falta d’ofici encara es noten molt. Ens falta molt temps d’estar junts
Narcís Chicho Pèlach
entrenador del peraLADA

El primer onze, amb un juvenil i sis debutants

Al final Chicho va poder convocar per al partit d’ahir 17 futbolistes gràcies a la recuperació de Mario, que tot i això no va arribar a jugar. En l’alineació inicial, s’hi va colar un dels tres juvenils convocats, Jofre, que ja havia estat protagonista en els últims amistosos i s’ha acabat guanyant el lloc al costat de Rober Sierra i Giorgi. Jofre, que la setmana que ve comença la temporada del juvenil i caldrà veure si hi baixa a jugar, va ser un dels sis debutants amb el Perlada de l’onze titular. Valery i Pau, que es van estrenar amb un gol; Jordan, que va acabar expulsat, i Giorgi i Rober Sierra van ser els altres cinc. A més, Kilian i Moha van debutar en la segona meitat.