2a divisió A

El Figueres i el Llagostera, amb un objectiu comú

3a divisió. Els figuerencs i els llagosterencs busquen la primera victòria a domicili del curs als camps del Martinenc i de l’Hospitalet, respectivament

El Figueres i el Llagostera juguen aquesta tarda fora de casa amb el repte d’aconseguir el primer triomf del curs lluny del seu camp. Els dos representants de la demarcació arriben a la tercera jornada en línia ascendent però, en el cas de la Unió, l’objectiu també és estrenar la casella de victòries després d’una derrota en el primer partit i un empat fa set dies a Vilatenim. Pel que fa al Llagostera, els d’Oriol Alsina protagonitzaran un dels matxs de la jornada entre dues de les plantilles amb més potencial de la lliga, la llagosterenca i la de l’Hospitalet. “És un grup de futbolistes molt potent, amb molta qualitat i també amb experiència en categories superiors en la majoria dels casos. El lloc de l’Hospitalet per plantilla, entitat del club i de la ciutat, i per instal·lacions és com a mínim la 2a B. Nosaltres anem agafant automatismes, però un partit tan exigent crec que encara ens arriba massa d’hora perquè es pugui veure la millor versió del Llagostera”, destaca el tècnic Oriol Alsina, acostumat a protagonitzar duels ben intensos contra els riberencs en la categoria de bronze del futbol estatal fa ben poques temporades. A l’Hospitalet, el Llagostera hi arriba conscienciat del que es pot trobar: “Juguem en un camp molt gran, que no ens beneficia, i en els dos primers partits ens ha tocat patir. Segur que no serà diferent.” Per aquesta jornada, els llagosterencs no podran comptar amb Sergi Arimany, que ha començat a entrenar-se amb l’equip però encara té molèsties físiques, igual que Maynau, que tampoc estarà disponible.

En volen tres de cop

En les dues primeres jornades el Figueres només ha aconseguit sumar un punt dels sis possibles, però ha deixat prou bones sensacions i avui ho vol corroborar en la visita al camp del Martinenc (a les 18 h), un dels nouvinguts a la categoria, aconseguint la primera victòria de la temporada. “Volem que l’equip segueixi en la línia d’anar millorant setmana a setmana i això ens portarà segur a estar més a prop de la victòria”, valora el tècnic, Joan Esteva. Un dels principals condicionants del partit d’avui serà sens dubte el terreny de joc, i és que els figuerencs es trobaran un dels camps més petits de la categoria. “La idea és no allunyar-nos mai de la nostra proposta, però naturalment no són les mateixes dimensions del camp i això fa que el partit pugui anar per camins diferents però sempre mantenint la nostra identitat”, analitza el tècnic, que avisa dels perills d’un rival que de moment ha empatat contra l’Europa i el Castelldefels: “El Martinenc ve d’una dinàmica positiva després de l’ascens i, a més, té jugadors de qualitat que li donen recursos i arguments per fer mal al rival.” Joan Esteva encara no podrà comptar amb els lesionats Torres i Gelmà.

LA PRÈVIA

El Martinenc ve d’una dinàmica positiva després de l’ascens i té recursos per fer mal al rival
Joan Esteva
entrenador del figueres
L’Hospitalet és un equip molt potent i amb jugadors de categoria superior en moltes posicions
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)