Reus

El Reus guanya l’Elx amb solvència (0-2)

Futbol. Els gols de Carbià a la primera part i Carbonell a la segona han donat el triomf als roig-i-negres

El Reusha aconseguit la primera victòria de la temporada a l’històric Martínez Valero d’Elx en un partit en què ha estat millor que els locals. El Reus s’ha fet amb el domini del partit ben aviat, i s’ha avançat amb un gol de Fran Carbià en el minut 18. Els roig-i-negres han estat millors que l’Elx en el primer temps i s’han mostrat sòlids en defensa. Tot i no tenir gaires ocasions, el Reus ha aprofitat les poques que ha tingut per marxa al descans amb el 0-1.

Després de la represa, l’Elx ha buscat l’empat i ha tancat el Reus en el seu camp, tot i que els de Xavi Bartolo han tingut alguna ocasió per fer el segon. Edgar Badia ha evitat l’empat local amb una aturada amb el peu després d’una greu errada en la sortida de la pilota de Bastos. Després de l’ensurt, una centrada de Borja Herrera al cap d’Àlex Carbonell l’ha rematat el vallesà per fer el 0-2. L’Elx ha buscat retallar distàncies en el tram final, apropant-se amb perill a la porteria de Badia, però sense encert.