Girona

Paik ha de deixar pas a Douglas Luiz

Extracomunitaris. El coreà del Peralada no podrà jugar a primera perquè el Girona ja tenia dues de les tres places cobertes amb Johan Mojica i Choco Lozano

El Girona ha hagut de retirar el coreà Paik dels futbolistes del Peralada que podien pujar a la primera plantilla per fer lloc al brasiler Douglas Luiz. Amb Johan Mojica, Choco Lozano i el mateix Paik (tot i ser del filial), el Girona ja havia arribat al límit de tres extracomunitaris i l’única manera de rebre el vistiplau per al brasiler era retirant el coreà dels futbolistes que podien fer el salt al primer equip en cas de necessitat.

D’aquesta manera, i per segon curs consecutiu a primera divisió, les tres places d’extracomunitari del Girona les continuaran cobrint els mateixos tres futbolistes en espera que el colombià Johan Mojica –és el conte de mai no acabar– i l’hondureny Choco Lozano acabin la tramitació i es nacionalitzin. Els altres estrangers que té el Girona, o bé tenen doble nacionalitat (Bernardo Espinosa) o són Cotonou (l’ivorià Seydou Doumbia) o són comunitaris B (el marroquí Yasinne Bounou té també nacionalitat canadenca).

Els jugadors del filial

Ja sense Paik, els futbolistes amb fitxa del Peralada que poden pujar a la primera plantilla durant la temporada són els porters José Aurelio Suárez (dorsal 3) i Marc Vito (36) i els jugadors de camp Andzouana (26), Kevin Soni (27), Eric Montes (28), Giorgi (31) i Paulino (33).

Precisament, Eusebio ha hagut de recórrer a jugadors del filial en les tres primeres jornades de lliga per completar la convocatòria de divuit. Contra el Valladolid van estar a la banqueta Soni i Montes; contra el Madrid, precisament Paik, i al camp del Vila-real van repetir Montes i Soni i també va ser cridat el porter Vito per la lesió d’Iraizoz. L’altre jugador amb dorsal del filial, Pedro Porro (29), ha jugat els tres partits i ja es pot considerar jugador de la primera plantilla pràcticament a tots els efectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)