3a divisió FEF

El filial, un recurs a l’abast

3a divisió. El davanter del filial Ousman Touray va debutar amb el primer equip del Llagostera diumenge passat contra l’Hospitalet i la valoració del tècnic Oriol Alsina va ser positiva

La primera plantilla del Llagostera consta ara mateix de 18 futbolistes, però el catàleg de jugadors a disposició d’Oriol Alsina s’amplia sensiblement gràcies a l’aportació del filial. El segon equip llagosterenc, a més, competeix a primera catalana, categoria just per sota de la tercera divisió, un fet que provoca que el salt competitiu entre els dos equips no sigui tan gran. El cos tècnic de la primera plantilla és conscient d’això i ja va demostrar contra l’Hospitalet que el filial serà un recurs més per a aquesta temporada.

En aquesta ocasió, el futbolista escollit per completar la convocatòria va ser Ousman Touray. El jove davanter de 21 anys, a més, va tenir protagonisme al municipal de la Feixa Llarga, ja que va saltar al terreny de joc per disputar l’últim quart d’hora de partit: “Estàvem una mica perduts, vam passar a jugar amb tres jugadors al mig del camp i amb l’entrada d’Ousman al davant la cosa va millorar. En els darrers minuts vam generar bones ocasions, però el gol no va arribar”, destacava Oriol Alsina després de la primera derrota del curs, contra l’Hospitalet.

Ousman compleix la seva segona temporada a Llagostera, a on va arribar el curs passat procedent del Vilassar de Mar per competir amb el segon equip dels del Gironès. Amb el filial blau-i-vermell, el barceloní va jugar trenta partits i va marcar tres gols i va ser un dels grans protagonistes de la bona temporada que van fer els jugadors que dirigien Javi Salamero i Bertu Lladó. El debutant llagosterenc va fer la pretemporada amb la primera plantilla i durant la preparació ja va deixar anar detalls de la seva qualitat i la seva potència sobre el verd. La recompensa a la feina feta va arribar diumenge amb l’estrena amb el Llagostera a tercera divisió.

Categoria ja coneguda

Tot i jugar els seus primers 15 minuts a tercera divisió amb el Llagostera, Ousman Touray ja havia tastat aquesta categoria vestint la samarreta del Vilassar de Mar. Va ser la temporada 2016/17, quan el davanter va acumular 360 minuts repartits en 12 partits jugats. Ara, vestint el blau i el vermell del Llagostera, té el repte de poder-s’hi consolidar a les ordres d’Oriol Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)