Girona

El Girona, a favor de jugar contra el Barça a Miami

Girona. El club veu amb bons ulls viatjar als Estats Units per enfrontar-se al Barça i, si es confirma, treballarà epr compensar els abonats de Montilivi. A més, la LFP ha enviat a Aficiones Unidas un document on detalla com pensa compensar els abonats de l’estadi gironí

El Girona està d’acord amb disputar el partit contra el FC Barcelona a Miami, si finalment es confirma aquesta possibilitat. El club de Montilivi ha afirmat en un comunicat aquesta tarda que està treballant “conjuntament amb la LFP i el Barça” perquè es faci realitat la que consideren “una gran possibilitat d’expansió i de creixement no només pel Girona sinó també per la nostra ciutat i el nostre territori”. El Girona afegeix que, en cas de confirmar-se, es treballarà per compensar els abonats de Montilivi.

En aquest sentit, Aficiones Unidas ha rebut un document, enviat per la LFP, en el qual es contempla el pla de compensacions als abonats del Girona. En aquest document, a més, es revela que el partit es disputaria el dissabte 26 de gener, a les 20.45, hora d’aquí (les 14.45 a la costa est nord-americana), al Hard-Rock Stadium de Miami.

Quant a les compensacions que s’ofereixen als abonats del Girona, la lliga contempla quatre alternatives:

1- Viatge a Miami amb entrada al partit. El límit és de 1.500 places i s’ofereix un viatge d’anada i tornada el mateix dia del partit, a cost zero. Els assistents hauran d’abonar 250 euros de fiança que els seran retornats en acabar el viatge.

2- Cap de setmana a Miami. A un preu de 450 euros per persona, els abonats del Girona podran ampliar la seva estança a Miami durant tot el cap de setmana. A més dels vols d’anada i tornada, s’ofereixen dues nits d’hotel i els trasllats.

3- Entrada Barça – Girona al Camp Nou. Amb un límit de 5.000 entrades, els abonats del Girona podran optar per una entrada per al partit del cap de setmana del 22 i 23 de setembre.

4- Devolució de la part proporcional de l’abonament. Els socis del Girona podran també demanar la devolució del 40% de l’import del seu abonament anual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)